Speciale behandelingen
Zie meer

Waarom een speciale behandeling?

Met een speciale behandeling kan men zo ver gaan dan je maar kan denken.

Jouw wagen wordt constant blootgesteld aan vuil, stof, extreme weersomstandigeheden (hevig zonlicht, strooizout,...), boomsappen, ...

Al deze minuscule vuildeeltjes zetten zich vast op of in de lak, op termijn ziet jouw wagen na een wasbeurt er nog steeds mooi uit maar wanneer je voorzichtig over het koetswerk wrijft, voelt deze ruw aan.

Een eerste behandeling (Bright Me) kan al volstaan om deze ruwheid weg te werken en een heldere glas op jouw wagen te toveren.

Wanneer we een stap verder gaan (Bright New) worden kleine krasje weggewerkt en komt een diepe glans weer naar boven alsof je met een nieuwe wagen rijdt.

Al deze behandeling kunnen ook toegepast worden op nieuw geleverde wagens. Tijdens het transport van fabriek tot klant is de wagen eveneens onderhevig aan verschillende vervuilende factoren.


Bright Me by Bright Car

Bright Me

Bovenop de basis wasbeurt wordt de wagen volledig behandeld met het zogenaamde kleien.

Na de kleibehandeling wordt de wagen opnieuw gewassen om al het losgekomen vuil te verwijderen, na het wassen wordt de wagen voorzien van een waterafstodende coating zodat de regen mooi van jouw wagen afparelt.

Vanaf €75

Bright New

Na een Bright Me behandeling kan de wagen extra behandeld worden om lichte krasjes weg te werken.

Deze behandeling bestaat uit een "one-step-polish" met een beschermende coating (voor ca. 5 maanden) Door het gebruik van specifieke producten gaat de wagen er opnieuw uitzien als nieuw.

Prijzen op aanvraag


Altijd het beste resultaat

Neem contact op

We bedienen

Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant

Stuur een mailtje

Email: info@brightcar.be
Telefoon +32 468 24 83 37
Over Bright Car

Car Wash aan huis, voor uw comfort

Tel: +32 468 24 83 37

Email:info@brightcar.be

Bright Car flyer